Gyártás

ACÉLSZERKEZETEK GYÁRTÁSA

Az építőipari generál-kivitelezéseink alkalmával a beépített csarnok és technológiai szerkezeteket saját, korszerű üzemünkben gyártjuk. Cégünk által előállított acélszerkezeti elemek, rácsos és tömörgerincű tartók, pillérek, ipari, kereskedelmi és mezőgazdasági csarnokszerkezetek, egyedi rendeltetésű technológiai létesítmények a legszigorúbb minőségi elvárások szerint készülnek.

 

LEMEZMEGMUNKÁLÁS

A CNC- és az NC vezérléssel rendelkező eszközparkkal fémszerkezetgyártásra, lemezmeg-munkálásra specializálódott lakatos üzemünkben a tömörgerincű- és a rácsos acélvázak gyártása mellett, lemezfeldolgozásra, darabolásra, alakos vágásra, élhajlításra, lemezhengerítésre, hegesztésre szakosodtunk. Megmunkáló berendezéseink között országos viszonylatban is egyedinek számító szerszámgépek is megtalálhatók.

 

CNC LÁNG- ÉS VÍZSUGARAS VÁGÁS

Az Intarjet Bt. tulajdonosaként, CNC, NC vezérelte lángvágógéppel és Békés megye egyetlen, vízsugaras vágóberendezésével -kiegészítve eszközparkunkat- vállalunk bérmunkát, s állítunk elő saját terméket. A technológiai lehetőségeknek köszönhetően akár egyedi, kis darabszámú, vagy sorozat megrendeléseket is teljesítünk. A két őselem segítségével szinte bármilyen anyag darabolható.

 

NYÍLÁSZÁRÓK

A minőségi alumínium és műanyag nyílászáró gyártás célterülete az építőipari vállalkozások által kivitelezett, épületek ablakainak, ajtóinak, portáljainak legyártása. A viszonylagosan kis termelő kapacitás előnye a rugalmas, alkalmazkodása technológiai környezethez. A megfelelő profil és kamrarendszer munkatársaink információi, kivitelezési tapasztalatai alapján választható ki – igazítva a tervező és a megrendelő elvárásaihoz!