Kereskedelem

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS - ELŐKÉSZÍTÉS: ADJA LE RENDELÉSÉT ELŐRE ÉS MI ÖSSZEKÉSZÍTJÜK AZT!

ÉPÍTŐK ÁRUHÁZANYITVATARTÁS: H-P: 7:30 - 17:00, Sz: 7:30 - 12:00, V: Zárva

Több mint 3000 négyzetméteren várjuk kedves vásárlóinkat, a lakosságot, vállalkozókat, viszonteladókat egyárant!
Építőanyagok, víz - gáz- fűtésszerelvények, szerszámok, festék, barkácseszközök, villanyszerelési anyagok széles választéka versenyképes áron EGY HELYEN!
Több száz gyártó és forgalmazó, ezres nagyságrendet meghaladó terméke vásárolható raktárról vagy rendelhető meg RÖVID határidővel. A hagyományos falazó-, tetőfedő-, vakoló-, szigetelő-, burkoló anyagokon túl alternatív, korszerű építő- és szárazépítészeti anyagokat is beszerzünk.

 

VAS- ÉS ACÉLÁRU KERESKEDELEM NYITVATARTÁS: H-P: 7:30 - 17:00, Sz: 7:30 - 12:00, V: Zárva

A keleti országrész hat megyéjének (Békés, Bács-Kiskun, Csongrád, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Pest) több száz viszonteladóját, vállalkozóját, végfelhasználóját szolgáljuk ki, már többmint 30 esztendeje.
Kínálatunkban „járatos” vasanyagok, zártszelvények, csövek, idom- illetve betonacélok, finom- és durvalemezek szerepelnek. Az áru kiszállítását saját járműveinkkel, cégünk költségére végezzük. zártszelvények, csövek, idom- illetve betonacélok, finom- és durvalemezek szerepelnek.

 

MEZŐGAZDASÁGI ALKATRÉSZBOLTNYITVATARTÁS: H-P: 7:30 - 17:00, Sz: 7:30 - 12:00, V: Zárva

Szeghalmon, a Széchenyi u. 11. szám alatti telephelyünkön működtetjük a térség legnagyobb mezőgazdasági gépalkatrész raktárüzletét, ahol a környék jellemző mezőgazdasági erőgép állományának megfelelő kínálattal állunk vásárlóink rendelkezésére.
Napjaink korszerű mezőgazdasági gépeinek, adaptereinek, alkatrész utánpótlásán túl, a klasszikus Az alkatrész kereskedelmünkkel párhuzamosan a tartozék kínálatot és a karbantartási anyagok palettáját is folyamatosan bővítjük a technika fejlődésével lépést tartva.

 

FÜZESGYARMAT TÜZÉPNYITVATARTÁS: H-P: 7:30 - 17:00, Sz: 7:30 - 12:00, V: Zárva

Építőanyagok, széles választéka versenyképes áron EGY HELYEN Füzesgyarmaton is! A LayerKft. füzesgyarmati fióktelepe, a szeghalmi Építők Áruházának szinte teljes kínálatát biztosítja -akár másnapi átvétellel - a település lakossága számára.
Az üzlet vezetőjénél leadott rendelésből –a telephelyi készleten nem tartott - építő-, tetőfedő-, hőszigetelő-, vakoló- és szárazépítészeti-, valamint tüzelőanyagokat, fenyőfűrészárut, hajópadlót, lambériát raktáráruházunkból egy-két napon belül, kérésre házhoz is szállítjuk.
Az építőanyagok mellett járatos vas- és acélipari termékek, zártszelvények, betonacélok, síkhálók, kerítésdrót szövetek, PVC csövek, idomok, szenny- és esővíz elvezetők csatornák is kaphatók.