Webáruház: www.layerwebshop.unas.hu  E-mail: layer@layer.hu  Telefon: +36 66/371-008

ÉPÍTŐK ÁRUHÁZA

Több mint 3000 négyzetméteren várjuk kedves vásárlóinkat, a lakosságot, vállalkozókat, viszonteladókat egyárant! Építőanyagok, víz - gáz- fűtésszerelvények, szerszámok, festék, barkácseszközök, villanyszerelési anyagok széles választéka versenyképes áron EGY HELYEN! Több száz gyártó és forgalmazó, ezres nagyságrendet meghaladó terméke vásárolható raktárról vagy rendelhető meg RÖVID határidővel. A hagyományos falazó-, tetőfedő-, vakoló-, szigetelő-, burkoló anyagokon túl alternatív, korszerű építő- és szárazépítészeti anyagokat is beszerzünk.

 

VAS- ÉS ACÉLÁRU KERESKEDELEM

A keleti országrész hat megyéjének (Békés, Bács-Kiskun, Csongrád, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Pest) több száz viszonteladóját, vállalkozóját, végfelhasználóját szolgáljuk ki, már többmint 30 esztendeje. Kínálatunkban „járatos” vasanyagok, zártszelvények, csövek, idom- illetve betonacélok, finom- és durvalemezek szerepelnek. Az áru kiszállítását saját járműveinkkel, cégünk költségére végezzük. zártszelvények, csövek, idom- illetve betonacélok, finom- és durvalemezek szerepelnek.

 

MEZŐGAZDASÁGI ALKATRÉSZBOLT

Szeghalmon, a Széchenyi u. 11. szám alatti telephelyünkön működtetjük a térség legnagyobb mezőgazdasági gépalkatrész raktárüzletét, ahol a környék jellemző mezőgazdasági erőgép állományának megfelelő kínálattal állunk vásárlóink rendelkezésére. Napjaink korszerű mezőgazdasági gépeinek, adaptereinek, alkatrész utánpótlásán túl, a klasszikus Az alkatrész kereskedelmünkkel párhuzamosan a tartozék kínálatot és a karbantartási anyagok palettáját is folyamatosan bővítjük a technika fejlődésével lépést tartva.